Kawan-kawan setia

Isnin, 20 Oktober 2008

Tua Keladi fizikal manusia jiwa iblis

Perogol RM5 dijel 42 tahun
KLANG - Dengan memberi hadiah wang RM5 hingga RM50, seorang warga emas mengambil kesempatan merogol anak rakan sendiri berkali-kali sehingga mangsa melahirkan seorang anak luar nikah.

Bukan sahaja diselar, malah perbuatan keji Sutejo Pak Rudi, 65, akhirnya terbalas selepas Mahkamah Sesyen di sini semalam, menjatuhkan hukuman penjara 42 tahun ke atasnya.

Hakim Awang Kerisnada Awang Mahmud berkata, tertuduh masuk ke negara ini sepatutnya untuk mencari rezeki, tetapi telah mengambil kesempatan merogol seorang gadis tempatan.

Setimpal dengan jenayah yang dilakukan, Awang Kerisnada menjatuhkan hukuman 18 tahun penjara bagi tuduhan pertama manakala 20 tahun bagi tuduhan kedua dan memerintahkan hukuman berjalan secara berasingan dari tarikh tangkapan, 23 Mac 2005.

Atuk durjana, rogol anak jiran 60 kali
SELAYANG BARU - Tidak sepadan dengan usia sudah menjangkau warga emas, seorang lelaki berusia 64 tahun yang hanya tinggal di rumah bersebelahan, sanggup merogol anak bongsu jirannya berusia 10 tahun lebih daripada 60 kali.

Suspek yang dikenali dengan nama ‘Tok Dad’, dilihat oleh jiran-jiran sebagai seorang yang pandai melayan kanak-kanak itu dikatakan sering mengumpan mangsa dengan kata-kata ‘tolong atuk buat kerja’ yang kemudiannya diupah aiskrim dan wang RM10.

Bapa kepada kanak-kanak malang yang hanya mahu dikenali sebagai Shaari, berkata, dia amat marah dan sedih dengan perbuatan suspek yang diumpamakannya seperti binatang itu.

Tiada ulasan: