Kawan-kawan setia

Jumaat, 2 Disember 2011

Firus Akhtar.........

Nama: Firuz Akhtar Binti Mohamad Bokhari
Tarikh Lahir: 29 Ogos 1984
Asal: Kuala Lumpur
Status: Bujang
Pendidikan
- MA Pengajian Islam dan Timur Tengah (Perbandingan Sastera Islami)
- BA Bahasa dan Kesusateraan Parsi
- SPM

 Pekerjaan: Graduan Sarjana


SHAH ALAM: Acara kemuncak pencarian Ustazah Pilihan musim pertama telah berakhir dan menobatkan Firus Akhtar Mohamad Bohari 27, dari Kuala Lumpur, sebagai pemenang. Juara menerima biasiswa di Universiti Al-Madinah oleh Yayasan Aminah, pakej haji dan umrah tajaan Al-Riyadh and Travel dan sebuah kereta Peugeot 207, disamping membawa pulang wang tunai sebanyak RM20,000 sumbangan Astro, RM5,000 sumbangan Bank Islam dan beberapa hadiah sampingan lain. Firus mempunyai Sarjana Pengajian Islam dan Timur Tengah dari Universiti Washington dan Ijazah Sarjana Muda Bahasa dan Kesusasteraan Parsi dari Universiti Al-Zahra, Iran.
Pada malam penentuan itu, semua peserta diberi tugasan untuk mendekati permasalahan dan implikasi pernikahan di sempadan. Pemenang pada malam itu dinilai berdasarkan tugasan (40 markah), ujian bertulis (40 markah) dan hujah (20 markah). Juri dan mudir yang mengadili program akhir malam terdiri daripada Pengetua rancangan itu, Dr Robiah serta dua tenaga pengajar iaitu Prof Dr Muhaya Mohamad dan Zawiah Hassan. Ia dihoskan oleh Farah Diana Anuar dan Siti Rohani Surani. Rancangan itu dipancarkan secara langsung menerusi saluran Astro Oasis


1 ulasan:

bfggds berkata...

Suzuki Gsxr 600 Fairing I am going to be discussing a couple Moncler Online different topics for the Gsxr fairing. One being the fairing options you have for replacement. The second being the places to find cheap Suzuki fairings and other parts. Third being the care of your fairings. Belstaff Mens Jackets So let us begin with the fairing options you have. You can start with the obvious OEM replacement fairings. This is the most expensive plastics option but the fairings look the best and fit the best. Rosetta Stone language The second option is an aftermarket fiberglass fairing for your gsxr.